FIGO 2009 Cape Town S. Africa 031009-091009

>> Saturday, November 7, 2009

Salam

Sempat bertandang ke Cape Town S. Africa to attend FIGO World Congress. Yang best tu, dapat duduk kat a very cosy guesthouse ( macam home stay) kat District Six lepas tak dapat duk hotel sebab ada problem with the internet booking. Managed to rekindle my ukhuwwah with Dr. Fahmi Williams ( a pediatrician), Sis Fareeda ( his wife) and their granddaughter - Hamida. Every night, kena dinner dengan this beautiful family. Malam terakhir, Dr.Har buat cooking demo ` chicken curry with potatoes', sukanya depa! Cape Town is such a beautiful place. InsyaAllah, April 2010, kena gi Cape Town lagi, ada invitation utk. jadi speaker di Annual Conference for Islamic Medical Association of S.Africa (IMASA). Ada yang nak ikut sekali? We might be able to go together!


Dr.Har

2 responses:

Noraini Anuar December 1, 2009 at 10:12 AM  

Salam Mck Har...aini rindu mck. Aini pun nk ikut..hehehe.jauh sgguh perjalanan n nice sharing. nanti bila ke Cape Town lg jgn lupa sharing lg...salam sayang

Sopiah December 30, 2009 at 9:38 PM  

salam prof..
macam best ni..
kalau x bertembung ngan induksi, cam nak ikut je..hehe

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP